發新話題

2009 fourm 生日會

捻下今年出唔出現先...潛髐襦搹h年= ='''
那受傷的黑色羽翼 在月光明亮的照耀下 更顯現得出它無上的美麗
那綻紅色之吻 現在正媛媛的流向我的內心深處 然後到我的夢中

引用:
原帖由 翼風 於 2009-7-16 02:17 發表
捻下今年出唔出現先...潛髐襦搹h年= ='''
嘩! 幾十年冇見你, 應該出o黎見下面啦
日落西方一片紅,夕陽餘暉照天空.風吹輕撫我的心,百花香氣心裡滲.
香氣淨滌煩心事,相愛無力苦單思.看着花兒飄落時,少女情懷總是詩.

引用:
原帖由 →彥彥← 於 2009-7-16 02:27 AM 發表
嘩! 幾十年冇見你, 應該出o黎見下面啦
無法la...次次fourm 生日會我都唔得閒...係今年先得閒...
那受傷的黑色羽翼 在月光明亮的照耀下 更顯現得出它無上的美麗
那綻紅色之吻 現在正媛媛的流向我的內心深處 然後到我的夢中

去既人:

傻貓
的土
SEXY豐
大話X2
ramborocky

引用:
原帖由 失敗ar細 於 2009-7-15 22:25 發表
唔夠18碎
唔識搞
你唔會由17歲變18歲o個下, 「叮」一聲, 又唔識變做識囧"
你可以去銀行度試下搞先, d 職員唔會對你做d 咩囧"!!
日落西方一片紅,夕陽餘暉照天空.風吹輕撫我的心,百花香氣心裡滲.
香氣淨滌煩心事,相愛無力苦單思.看着花兒飄落時,少女情懷總是詩.

引用:
原帖由 傻貓 於 2009-7-16 01:14 AM 發表

你住邊gar!
我同你搵!
觀塘 我搵到恆生 同中國

HSBC 係匯豐銀行

唔知有冇靓女架呢.~~我都想去啊~

超想去但因某d限制黎吾到/v\
SCANDAL♥
Rina&Haruna♥♥

去既人:

傻貓
的土
SEXY豐
大話X2
ramborocky
×吸血鬼爵士∮
本帖最近評分記錄
  • 傻貓 貢獻 +2 2009-7-19 12:44 AM
◇..×.°天使愛上惡魔-`'
;*不是注定沒有結果*.
*只要真心相愛便可◥∮×
MY BLOG:
http://blog.yam.com/VKSMN

傻貓
的土
SEXY豐
大話X2
ramborocky
×吸血鬼爵士∮
Nelson
本帖最近評分記錄
  • 傻貓 貢獻 +2 乖~ yee 點解唔係2個人去既!!!! 2009-7-19 12:44 AM
我係大BearBear

引用:
原帖由 傻貓 於 2009-7-16 01:15 發表

我都生日~ 我諗冇得平了~
同埋我地搵左間好平的呢~

你黎唔黎呀?
我7月14生日呀~~
個日我都唔開心~~

我來唔來唸緊...
愛已變了這世界襯衣 哪裡有愛哪裡會有繽紛盛事 沒有你仍不知 愛已變了這世界襯衣 哪裡有你哪裡會有玩意 地點不須介意 願望就是共度夜上海 或是滑著巨浪在大海 與你看過試過到處抱擁相愛 願望就是令月夜靜止 或是讓夢白日下預支 欠缺了你這個世界 ...

點解Nelson 唔x2 o既??

引用:
原帖由 怪神童 於 2009-7-16 02:16 PM 發表
觀塘裕民坊 大大間 =口=
neway 旁邊 ._.
引用:
原帖由 ~傷心尋回犬~ 於 2009-7-16 10:01 PM 發表

我7月14生日呀~~
個日我都唔開心~~

我來唔來唸緊...
$120 咁多年最平咖喇 ^^

引用:
原帖由 怪神童 於 2009-7-16 14:16 發表

http://www.hsbc.com.hk/1/2/chinese/hk/branchnetwork

發新話題